Δωρεάν έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 35 ευρώ

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

1. Γενικά

1.1. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων») περιγράφει τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα thenutlers.com, τη χρήση αυτών των δεδομένων από την Εταιρεία και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Πολιτική Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς παρέχετε στην Εταιρεία κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

1.2. Ως Προσωπικό Δεδομένο νοείται κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο υποκείμενο των δεδομένων, ήτοι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε κάθε φυσικό πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται το δεδομένο και του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί. Τέτοια στοιχεία, όπως ορίζει ο Νόμος και οι σχετικές διατάξεις, αποτελούν για παράδειγμα το όνομα, η διεύθυνση, η ημερομηνία γέννησης, το φύλο, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) καθώς και δεδομένα χρήσης, όπως για παράδειγμα το όνομα χρήστη (username), κωδικός πρόσβασης (Password) και διεύθυνση IP.

1.3. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας.

1.4. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, ερώτηση ή νομική απαίτηση επί του απορρήτου σας και της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή αποστέλλοντας αίτημα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας και δηλώνοντας το αίτημα ως «απόρρητο», είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο hello@thenutlers.com είτε αποστέλλοντας γραπτή επιστολή στη διεύθυνση της έδρας της Εταιρείας.

2. Συλλογή και Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

2.1. Η Εταιρεία σχεδίασε την ιστοσελίδα thenutlers.com, με τέτοιο τρόπο ώστε οι χρήστες της να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους, εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας να παρέχουν προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα και/ή να στείλουν email στο hello@thenutlers.com.

Για την απλή περιήγησή σας στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε ζητείται από την Εταιρεία κανένα προσωπικό σας στοιχείο. Ωστόσο, η Εταιρεία, ενώ περιηγείστε ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που σας προσφέρει το thenutlers.com, συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα περιήγησης μέσω των cookies που αφορούν αποκλειστικά και μόνο τις αγοραστικές σας συνήθειες.

2.2. Οι κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται κατά την επίσκεψη/περιήγησή σας στο Δικτυακό Τόπο και Ηλεκτρονικό Κατάστημα thenutlers.com είναι οι ακόλουθες:

(α) συλλέγουμε τα απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα, τα οποία, σύμφωνα με το Νόμο και τους Όρους Χρήσης, κρίνονται αναγκαία ώστε να ολοκληρώσουμε, να εκτελέσουμε και να αποστείλουμε την παραγγελία σας. Μεταξύ αυτών, ενδεικτικά, είναι τo Όνομα και Επίθετο, η Ηλεκτρονική Διεύθυνση (email), το Τηλέφωνο Επικοινωνίας (σταθερό και κινητό), η Διεύθυνση Αποστολής Προϊόντων (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, χώρα), η Διεύθυνση Χρέωσης της παραγγελίας και τα Στοιχεία Πληρωμής, όπως τη μάσκα της Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας κ.λπ. και ο Τύπος Παραστατικού που θέλετε να εκδώσουμε (Απόδειξη ή Τιμολόγιο). Στην περίπτωση που ζητήσετε την έκδοση Τιμολογίου, θα σας ζητηθούν στοιχεία της εταιρείας σας όπως η Επωνυμία της εταιρείας, ο Α.Φ.Μ., η Δ.Ο.Υ., η Δραστηριότητα, η Διεύθυνση της έδρας της καθώς και Τηλέφωνα Επικοινωνίας (σταθερό και κινητό).

(β) συλλέγουμε το Όνομα και το Επίθετό σας, την Ηλεκτρονική σας Διεύθυνση (e-mail), τον Προσωπικό Κωδικό Πρόσβασης (Password), το Φύλο και την Ημερομηνία Γεννήσεώς σας κατά την εγγραφή σας στο thenutlers.com και το άνοιγμα Λογαριασμού, ώστε να ολοκληρώσετε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

(γ) σε περίπτωση που παρέχετε προσωπικά δεδομένα τρίτων συμβαλλόμενων (όπως π.χ. Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο) στο thenutlers.com (π.χ. περιπτώσεις αγοράς δώρων για κάποιο τρίτο πρόσωπο), το thenutlers.com θα προστατεύσει τα Προσωπικά Δεδομένα του τρίτου προσώπου σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Δεδομένων.

3. Σκοπός Συλλογής και Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων

3.1. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε κατά την περιήγησή σας στο διαδικτυακό τόπο του thenutlers.com, προορίζονται και επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο για τους ακόλουθους σκοπούς:

(α) για την ολοκλήρωση και εκτέλεση της αγοράς των προϊόντων που προσφέρει το thenutlers.com. Με την ολοκλήρωση της αγορά σας, θα σας ζητηθούν τα απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα που θα διασφαλίζουν τις ενέργειες εκτέλεσης της σύμβασης, όπως την πληρωμή, τους απαραίτητους ελέγχους κατά της απάτης (στις περιπτώσεις πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα), τη χρέωση, την αποστολή του προϊόντος και τη διαχείριση τυχόν επιστροφής,

(β) για την προσφορά υπηρεσιών του thenutlers.com, μέσω της εγγραφής σας στον Ιστότοπο και τη χρήση υπηρεσιών που προορίζονται μόνο για Εγγεγραμμένους Χρήστες/Μέλη. Η εγγραφή στον Ιστότοπο είναι δυνατή μέσω της εισαγωγής συγκεκριμένων Προσωπικών Πληροφοριών, απαραίτητων για την επαλήθευση της Tαυτότητας του Υποκείμενου Προσωπικών Δεδομένων και την εξέλιξη των προσφερόμενων υπηρεσιών στους εγγεγραμμένους χρήστες. Για το σκοπό αυτό, η Εταιρεία δύναται να συλλέξει, σχετικά με κάθε υπηρεσία και τα χαρακτηριστικά της, τα απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα για την εξέλιξη της υπηρεσίας που ζητήθηκε από το Υποκείμενο Προσωπικών Δεδομένων,

(γ) για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων της Εταιρείας και για εμπορική επικοινωνία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, έτσι ώστε να ενημερώνεστε για τις καινοτομίες, τις νέες αφίξεις, τα αποκλειστικά προϊόντα και τις προσφορές,

(δ) για τη μεταξύ μας επικοινωνία και τη διαχείριση των αιτημάτων σας μέσω του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών,

(ε) για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Πάντα με τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επαφής σας στο πλαίσιο της διενέργειας έρευνας αγοράς και γενικότερων ερευνών για την ανίχνευση ικανοποίησης, προκειμένου να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και τη σχέση με τους χρήστες μας.

(στ) για λόγους στατιστικών ερευνών και αναλύσεων με δεδομένα σε συνολική μορφή με σκοπό την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες αλληλοεπιδρούν και χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο thenutlers.com, βελτιώνοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Τα ως άνω στοιχεία δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο χωρίς να τηρηθούν οι ισχύουσες διατάξεις.

3.2. Ενδέχεται να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και να διατηρήσουμε προσωπικά δεδομένα σας για νομικούς λόγους και λόγους συμμόρφωσης, όπως η πρόληψη, ανίχνευση, ή διερεύνηση ενός εγκλήματος, πρόληψη απώλειας, απάτης ή οποιασδήποτε άλλης κατάχρησης των υπηρεσιών μας και των συστημάτων πληροφορικής. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για απαιτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου, σκοπούς ασφάλειας πληροφοριών ή για την προστασία ή ενάσκηση των δικαιωμάτων μας, του απορρήτου, της ασφάλειας, της περιουσίας ημών ή άλλων προσώπων.

4. Αποδέκτες Προσωπικών Δεδομένων και Σκοπός Διαβίβασης αυτών

4.1. Τα Προσωπικά σας Δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία από την Εταιρεία που φέρει την ιδιότητα του Υπεύθυνου Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Για απαιτήσεις οργάνωσης και λειτουργίας σχετικές με την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών από το thenutlers.com, η Εταιρεία δύναται να διαβιβάσει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε αντιπροσώπους ή/και υπεργολάβους της με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί της, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, ήτοι άλλη από το σκοπό της διαβίβασης σύμφωνα με τα ανωτέρω.

4.2. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για τους ανωτέρω σκοπούς να διαβιβάσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα:

(α) στις εταιρείες ταχυμεταφορών – courier με τις οποίες συνεργάζεται, ώστε να εξασφαλίσει την αποστολή προς εσάς των προϊόντων που επιλέξατε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα thenutlers.com,

(β) σε παρόχους πιστωτικών καρτών για την επεξεργασία της πληρωμής σας, ώστε να εξασφαλίσει την αποστολή προς εσάς των προϊόντων που επιλέξατε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα thenutlers.com,

(γ) σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που ενδέχεται να παρέχουν για λογαριασμό της Εταιρείας υπηρεσίες προώθησης και marketing τόσο της ίδιας της Εταιρείας όσο και των προϊόντων ή των υπηρεσιών της,

(δ) σε τρίτους συνεργάτες μας οι οποίοι παρέχουν τεχνικές υπηρεσίες, όπως ενδεικτικά υπηρεσίες φιλοξενίας και τεχνικής υποστήριξης.

Όλοι οι συνεργάτες, αντιπρόσωποι ή/και υπεργολάβοι έχουν αξιολογηθεί και επιλεγεί από την Εταιρεία για την αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ικανότητά τους και όλοι συμμορφώνονται με τη νομοθεσία που ορίζεται στις ως άνω παραγράφους.

4.3. Η Εταιρεία δε θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των Υποκείμενων του δικτυακού της τόπου σε τρίτους – εκτός από τους ως άνω αναφερόμενους – χωρίς τη συγκατάθεση του Υποκείμενου, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων από και προς τις αρμόδιες Δικαστικές, Αστυνομικές και άλλες Διοικητικές Αρχές, κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

5. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

Η Εταιρεία δε θα συλλέξει ή επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα παιδιών κάτω των 16 ετών εκτός κι αν έχει δοθεί γονική συναίνεση, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Εάν αντιληφθούμε ότι τα προσωπικά δεδομένα ενός παιδιού συλλέχθηκαν κατά λάθος, θα διαγράψουμε τα δεδομένα αυτά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

6. Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Το thenutlers.com επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο thenutlers.com. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, η Εταιρεία θα ενεργήσει με τέτοιο τρόπο ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία της άμεσα. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το thenutlers.com μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση hello@thenutlers.com

7. Τα νόμιμα δικαιώματά σας

7.1. Ως υποκείμενο των δεδομένων έχετε συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα που η Εταιρεία συλλέγει από εσάς. Η Εταιρεία θα σέβεται τα δικαιώματά σας, όπως αυτά προκύπτουν από ισχύοντες νόμους προστασίας δεδομένων και συγκεκριμένα το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης, το δικαίωμα διόρθωσης, το δικαίωμα περιορισμού, το δικαίωμα πρόσβασης, το δικαίωμα φορητότητας, το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα εναντίωσης, το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας κ.ο.κ.

7.2. Η Εταιρεία θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει το αίτημά σας εντός 30 ημερών. Ωστόσο, η προθεσμία μπορεί να παραταθεί για συγκεκριμένους λόγους που αφορούν το συγκεκριμένο νομικό δικαίωμα ή την πολυπλοκότητα του αιτήματός σας. Προκειμένου να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε εγγράφως, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail hello@thenutlers.com.

8. Διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων

8.1. Η Εταιρεία θα διαγράψει τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγει από εσάς εάν δεν είναι πλέον αναγκαίο να επιτευχθούν οι σκοποί για τους οποίους συλλέχθηκαν αρχικώς. Ωστόσο, ενδέχεται να μας ζητηθεί να αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα λόγω νομοθετικών διατάξεων.

8.2. Η Εταιρεία δε θα διαγράψει όλα τα προσωπικά δεδομένα σας αν μας έχετε ζητήσει να μην επικοινωνούμε μαζί σας στο μέλλον. Για το σκοπό αυτό, η Εταιρεία διατηρεί αρχεία τα οποία περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα άτομα τα οποία δεν επιθυμούν να γίνεται επικοινωνία μαζί τους στο μέλλον (π.χ. μέσω ομαδικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

9. Περιοδικές Αλλαγές

Το thenutlers.com επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες και ενδέχεται να ανανεώνει και την παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

10. Cookies

10.1. Η Εταιρεια τηρεί αυστηρή πολιτική για την προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών της ιστοσελίδας thenutlers.com.

10.2. Τα cookies είναι μικρά αρχεία (text files) που αποθηκεύονται σε κάθε συσκευή σας με τη χρήση οποιουδήποτε φυλλομετρητή (browser), όποτε επισκέπτεστε ένα δικτυακό τόπο, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες, όπως το thenutlers.com, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγουν πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτές, να βελτιώσουν την διαδικτυακή τους εμπειρία αποθηκεύοντας τις προτιμήσεις τους, καθώς επισκέπτονται μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στις συσκευές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς.

10.3. Το ηλεκτρονικό κατάστημα thenutlers.com χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα του πελάτη. Τα παραπάνω cookies δεν περιέχουν προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες. Τα cookies μπορεί να τα χρησιμοποιήσουμε για να μας ενημερώσουν για παράδειγμα εάν έχετε επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας στο παρελθόν ή αν είστε νέος επισκέπτης, να μας βοηθήσουν ώστε να εντοπίσουμε χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας μας για τα οποία ενδέχεται να ενδιαφέρεστε περισσότερο, για να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες αλλά και να μας επιτρέπουν να σας παρουσιάσουμε διαφημιστικό και επιμορφωτικό περιεχόμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Οι περισσότεροι φυλλομετρητές δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά ο πελάτης έχει συνήθως τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον browser του ώστε να τα αποτρέπει. Ακόμα και χωρίς cookies ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί τις περισσότερες υπηρεσίες του thenutlers.com.

10.4. Στο thenutlers.com, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει και να αποθηκεύσει τις προτιμήσεις του όσον αφορά τα cookies, στο πεδίο ________.

10.5. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα πολιτική cookies θα ισχύσουν από τη στιγμή που η αναθεωρημένη πολιτική cookies είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας.

11.Aσφάλεια συναλλαγών

11.1. Η Εταιρεία δεσμεύεται όσον αφορά τη διασφάλιση της προστασίας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας της. Έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα ή παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται ορθώς.

11.2. Η Εταιρεία εφαρμόζει το κατάλληλο επίπεδο ασφαλείας και έχει υλοποιήσει εύλογες φυσικές, ηλεκτρονικές, και διοικητικές διαδικασίες για τη διασφάλιση των δεδομένων που συλλέγει από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη γνωστοποίηση ή πρόσβαση σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διαβιβάζονται, αποθηκεύονται ή αποτελούν με διαφορετικό τρόπο αντικείμενο επεξεργασίας. Η πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του thenutlers.com χορηγείται μόνο στο προσωπικό ή άμεσους συνεργάτες της Εταιρείας, στο βαθμό που απαιτείται να έχουν τέτοια πληροφόρηση για την εξυπηρέτηση των παραγγελιών. Σε περίπτωση παραβίασης αρχείων και πληροφοριών, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, η Εταιρεία θα τηρήσει την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με την γνωστοποίηση της παραβίασης.

11.3 Επιπρόσθετη προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε εγγεγραμμένος χρήστης του thenutlers.com Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.

11.4. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του thenutlers.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

12. Ενημέρωση μέσω Newsletters – Διαφημίσεις

Με την εγγραφή σας στην υπηρεσία Ενημερωτικού Δελτίου (newsletter) στο thenutlers.com συναινείτε ότι η Εταιρεία θα επεξεργάζεται και θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφημιστικές ενέργειες, όπως π.χ. την αποστολή email με γενικές πληροφορίες ή διαφημιστικό χαρακτήρα (ενημερωτικά δελτία) αναφορικά με την Εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να διαγράψει την ηλεκτρονική διεύθυνσή του (e-mail) από τη λίστα παραληπτών του newsletter ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τις οδηγίες μέσα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνει ή αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση hello@thenutlers.com.